Sluiten
Smartphone icoon +31 (0)314 651473 Vergrootglas icoon Sluiten icoon Hart icoon

CBW winkels en garanties

Wat is CBW-erkend?
Stel, je hebt maanden gespaard voor die nieuwe bank of die geweldige grote keuken die al jaren op je verlanglijstje staat. Of wie weet, ga jij trouwen en kan je eindelijk de jurk van je dromen kopen voor de grote dag. Bij zo'n kostbare aankoop wil je zeker zijn van je zaak. De investering moet het dubbel en dwars waard zijn. Juist dan koop je bij een winkel die CBW-erkend is.

Zeker van je aankoop met een CBW-erkende winkel
Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels.

CBW-erkende woonwinkels en bruidsmodewinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hier bijvoorbeeld om veilig aanbetalen en onpartijdige klachtafhandeling. De CBW-erkend-zekerheden wordt alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

Wij zijn CBW –erkend
Naast dat wij al ruim 65 jaar aan ervaring hebben is het ook prettig om te weten dat wij CBW-erkend zijn.

Garanties CBW-erkende Woonwinkels
CBW-erkende woonwinkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

  • Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop
    Extra productgarantie.
  • Een nette aanbetalingsregeling*
    Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling*.
  • Onpartijdige klachtafhandeling
    Mocht je een klacht hebben en er met de ondernemer/retailer niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

*Let op! Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. De aanbetalingsregeling is niet van toepassing voor een webwinkelaankoop.
 
Download de CBW-erkende voorwaarden 
Zie voor de exacte regeling, beperkingen en werkwijze de CBW-erkend voorwaarden voor woonwinkels of de veelgestelde vragen omtrent annulering, klachten of aanbetalingen van aankopen.

Bijgevoegde bestand(en)