Sluiten
Smartphone icoon +31 (0)314 651473 Vergrootglas icoon Sluiten icoon Hart icoon

Houten vloeren

Parket

Parket: de woonwens van steeds meer mensen. Niet zo verwonderlijk, want parket heeft veel te bieden. Een parketvloer onderscheidt zich door een aantal belangrijke eigenschappen van andere vloerbedekkingen. De grondstof hout, is een natuurproduct dat nog steeds uniek van samenstelling is. Daarom geeft een houtenvloer sfeer, voelt prettig aan, is eenvoudig schoon te houden en blijft mooi. Parket is een investering in stijl en comfort.

Parket is er in veel soorten en uitvoeringen. Daarom willen wij u laten kennis maken met de wereld van parket. U leest over de eigenschappen van dit natuurproduct en hoe deze het beste te combineren zijn met uw woonwensen. En vrij van merk en voorkeur lichten wij u voor over de voordelen en beperkingen van deze meest natuurlijke vloerbedekking.

Heeft u tenslotte toch nog vragen; wilt u meer weten over het hoe, wat en waar van parket in uw woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

U denkt er misschien al een tijdje over om uw vloerbedekking te vervangen door parket. Of u bent zo tevreden over uw parket in de woonkamer, dat u ook in de gang de keuken of in de slaapkamers wilt genieten van warm en duurzaam hout. Parket is dan een verstandige keus en is zeker niet alleen maar geschikt voor de woonkamer. Een houtenvloer kan met ieder interieur worden gecombineerd.

In traditioneel houtrijke landen, zoals Scandinavië, is hout de vloerbedekking bij uitstek. Daar kiest men al eeuwen voor hout, want hout ‘ademt’, is warmte-isolerend en hygiënisch. Allemaal eigenschappen die ook in Nederland steeds zwaarder gaan wegen.

Om nu te weten welke vorm van parket het beste bij u past, is het van belang wat meer te weten over de gebruikte grondstof: hout.

houtinformatie soortenparket parketleggen beschermlaag onderhoud