Sluiten
Smartphone icoon +31 (0)314 651473 Vergrootglas icoon Sluiten icoon Hart icoon

Patronen

volop mogelijkheden

Als u de keuzes voor uw vloer en vloerkleur gemaakt heeft staat u voor de volgende keuze. Het patroon. Wij kunnen uw vloer in verschillende patronen leggen. Ieder patroon heeft zijn eigen stijl en geeft een eigen beleving aan uw ruimte. 

Waar gaat uw voorkeur naar uit?

 

Samen met u, en eventueel uw architect, kunnen wij uw ontwerp naar wens fabriceren. Of dit nu een figuur, een logo of een bepaald legpatroon is, alles is bespreekbaar. Nadat wij met u om tafel hebben gezeten maken wij met AutoCad een digitaal ontwerp. Met een van onze lasermachines wordt dit daarna uit hout gelaserd. Dit kan vervolgens in uw vloer verwerkt worden. Wij kunnen uw ontwerp niet alleen in een vloer verwerken maar ook op uw trap, tafelblad of misschien wel de vensterbank. 

Door onze eigen inkoop en productie beheren wij de custom made artikelen zelf. Daardoor kunnen wij voorzien in een snelle levertijd. Ook grote projecten zijn voor ons geen enkel probleem. Met onze leggers komt dit altijd tot een goed eind.

Geïnteresseerd? Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Braamt, nabij Doetinchem of nodig vrijblijvend een van onze verkoopmedewerkers bij u uit om de grote diversiteit aan mogelijkheiden te bespreken. Wij zijn te bereiken op +31 (0)314-651473.

soortenpatroonvloeren