Sluiten
Smartphone icoon +31 (0)314 651473 Vergrootglas icoon Sluiten icoon Hart icoon

Persoonlijk adviesgesprek

In onze showroom kunt u inspiratie opdoen en de laatste trends op gebied van houtenvloeren bekijken. Onze adviseurs kunnen u vele voorbeelden laten zien van verschillende houtsoorten, kleuren en legpatronen.

Onze showroom is gevestigd in Braamt (bij Doetinchem) en 6 dagen per week geopend. Wij zitten op 2 minuten rijden van de A18 en bij ons kunt u gratis parkeren.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur - 17:00 uur en zaterdags van 9:00 uur - 12:00 uur. U kunt vrijblijvend binnen lopen of van te voren een afspraak maken, zodat u er zeker van bent dat wij alle tijd voor u hebben.

Naast een persoonlijk advies in de showroom, komen we ook bij u thuis om verdere details door te nemen. Wij meten het vloeroppervlak en benodigde plinten in. Verder bekijken wij de ruimten en eventuele overgangen. Ook doen wij een vochtmeting wanneer het een nieuwbouwwoning betreft of wanneer er een nieuwe vloer is gestort. Wanneer wij over een plattegrond van de woning beschikken tekenen wij bij een patroonvloer eventueel digitaal het patroon erin, zodat wij tot op het plankje nauwkeurig weten hoeveel wij nodig hebben.

Ook komen we graag bij u thuis om met u mee te denken over de renovatie van uw houten vloer. Wilt u de vloer laten schuren of er een stuk bij aan laten leggen (aanhelen) dan bekijken wij samen met u vrijblijvend de mogelijkheden. Hierna kunt u in onze showroom de kleur uitzoeken.

Wilt u een afspraak maken bel dan naar + 31 (0)314-651473.